Zevs, kavkazskaja ovtjarka 2013-07-18

Zevs kom och besökte mig för ännu lite fotografering. Inget kunde vara trevligare.
Kavkazskaja ovtjarka har ett oförtjänt dåligt rykte efter ett vinklat tv-inslag för ett par år sedan. De är förvisso ordentliga vakthundar med mycket egen vilja, men det är så de ska vara, inget fel i det. Det är som kan bli ett problem är när folk skaffar en hund av den här typen och tror att de ska gå att ha som vilken hund som helst. Det fungerar inte. En ovtjarkas vassa instinkter ligger precis under ytan och har inte slipats jämna under årtionden eller århundraden av avel. Snarare tvärtom; deras skärpa och självständighet har varit det som eftersökts i bergen där de jobbat som boskapsväktare i flera hundra år och en effektiv vakthund har värderats högt.
Så i rätt hem blir de värdiga, trogna och kloka väktare.
Se bara på Zevs!

 

För dessa hundfoton är priserna som följer:

60 kr/bild för webbstorlek. Alltså de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.
60 kr/bild för de bilder som du vill ha framkallade (frakt tillkommer med 30 kr).

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn.
Det finns även möjlighet att få din hund på en canvastavla.
På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand om så önskas.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

OBS- de bilder som är i webbstorlek är just anpassade för webben och har inte tillräckligt god kvalité för att framkallas.
Om du vill ha en bild framkallad, ha en canvas på din hund, ha en förstoring eller ha en bild i högre upplösning, så klicka på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn för mer information.