Zevs, kavkazskaja ovtjarka 2013-07-03

Det finns hundar och sen finns det HUNDAR. Zevs tillhör utan tvekan den andra kategorin. Han har något i blicken som måste upplevas.
Zevs är en kavkazskaja ovtjarka, eller kaukasisk herdehund som de också kallas. Det är en ras som utvecklats under extrema förhållanden i Kaukasusbergen. De har vaktat boskap från rovdjur och har en skärpa och ett mod som är karakteristiskt för just den här typen av hundar.
Zevs är strax över 9 år och jag har inte träffat honom på 8,5 år. Då var han en lurvig luns och vansinnigt gullig även om vakten redan då fanns precis under ytan. Nu är han en rutinerad herre med skarpa ögon och en närvaro som är ytterst påtaglig.

Jag tackar Zevs husse Jonas för att jag fick nöjet att träffa och fotografera denna underbara hund!

 

För dessa hundfoton är priserna som följer:

60 kr/bild för webbstorlek. Alltså de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.
60 kr/bild för de bilder som du vill ha framkallade (frakt tillkommer med 30 kr).

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn.
Det finns även möjlighet att få din hund på en canvastavla.
På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand om så önskas.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

OBS- de bilder som är i webbstorlek är just anpassade för webben och har inte tillräckligt god kvalité för att framkallas.
Om du vill ha en bild framkallad, ha en canvas på din hund, ha en förstoring eller ha en bild i högre upplösning, så klicka på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn för mer information.