Tibetansk Mastiff träff, Ransäter 2012

 

Jag besökte den årliga Tibetanska Mastiff träffen, som arrangeras av eldsjälarna i Svenska Tibetanska Mastiff Klubben, tillsammans med min Tibetanska Mastiff Zodd, min lilla blandras Chibi och min karl Lucas. Det var mycket trevligt att träffa både gamla och nya vänner!
Sammanlagt fanns det 18 Tibetanska Mastiffer på plats. En imponerande summa sett till det faktum att vi har totalt runt 70 Tibetanska Mastiffer i hela Sverige.

Kameran följde naturligtvis med på vår resa!

I dagsläget tar jag följande för mina hundfoton:

70 kr/bild för de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn. Det finns även möjlighet att få din älskade hund på en canvastavla. På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

Betalning sker via faktura som jag sänder ut efter beställning av bilder (webb storlek) eller i samband med leverans av bilder (förstoringar, bilmagneter och dylikt).