Taxar, Hässleholm 2013-06-29

 

Den 29 juni åkte jag till Hässleholm i Skåne för att fotografera taxar. Där hölls nämligen en stor specialutställning, Nordisk segrarutställning, arrangerad av  taxklubben i Skåne-Blekinge www.skabtk.se
Trevliga, lättsamma och med glimten i ögat så gjorde taxar i alla storlekar, färger och hårlag ett mycket gott intryck och jag lämnade leende utställningen fram på eftermiddagen. Människorna som jag träffade och pratade med var alla precis lika tillmötesgående och glada som sina hundar.

När man tänker tax så får man ofta en bild i huvudet, men det var verkligen kul att träffa så många olika varianter, både sett till storlek och färg.
Eftersom jag själv har en liten merlefärgad hund hemma så var jag speciellt glad över att få fotografera tre stycken så kallade tigertaxar (taxar med merle).

Ett stort tack till alla som lät mig fotografera era hundar!

 


För dessa hundfoton är priserna som följer:

80 kr/bild för webbstorlek. Alltså de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.
80 kr/bild för de bilder som du vill ha framkallade (frakt tillkommer med 30 kr).

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn.
Det finns även möjlighet att få din hund på en canvastavla.
På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand om så önskas.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

OBS- de bilder som är i webbstorlek är just anpassade för webben och har inte tillräckligt god kvalité för att framkallas.
Om du vill ha en bild framkallad, ha en canvas på din hund, ha en förstoring eller ha en bild i högre upplösning, så klicka på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn för mer information.

Betalning sker via faktura som jag sänder ut tillsammans med bilderna.