Ronneby hundutställning 2012-08-12

 

Varje år arrangerar Blekinge kennelklubb en hundutställning i Ronneby, i stadens vackra brunnspark. Jag har varit en flitig besökare i många år, både som hundfotograf, utställare och nu senast som ringsekreteraraspirant. Jag gjorde min sista tjänstgöring och blev auktoriserad ringsekreterare under dagen. Mycket trevligt!
Kameran fanns med och efter godkänd tjänstgöring föll jag än en gång in i rollen som hundfotograf.
Jag sprang på både Perro de Agua Español, Shiba, den mycket ovanliga rasen Posavski Gonic, Affenpinscher, Australisk Terrier, Amerikansk Cockerspaniel, en mycket fin Newfoundlandshund som senare placerade sig i gruppen (BIG-3 om jag inte missminner mig), Samojed, Whippet, två vackra Basenji och sist men absolut inte minst, utan rentav störst, en ståtlig Black and Tan Coonhound.

En god dagsfångst!

I dagsläget tar jag följande för mina hundfoton:

70 kr/bild för de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn. Det finns även möjlighet att få din älskade hund på en canvastavla. På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

Betalning sker via faktura som jag sänder ut efter beställning av bilder (webb storlek) eller i samband med leverans av bilder (förstoringar, bilmagneter och dylikt).