Norrköping hundutställning 2013-08-17/18

 

Jag åkte till Norrköping för att besöka hundutställningen där för första gången. En mycket trevlig tillställning. Jag hade det stora nöjet att få träffa ett par hundraser som jag inte fotograferat tidigare och som alltid skickar jag ut ett varmt tack till alla som ställde upp med sina hundar framför kameran!
Jag fick bland annat träffa den i Sverige mycket ovanliga rasen porcelaine. Enligt uppgift finns det bara en och henne hade jag det stora nöjet att få fotografera.
Dessutom fick jag se två mycket vackra podenco canario. Även dessa mycket ovanliga i Sverige. De två jag träffade hade rest hela vägen från Tyskland.
Och så träffade jag en azawakh vid namn Cleo. En tik importerad från USA. Detta är en av mina absoluta favoritraser och det var verkligen givande att få snacka azawakh en stund.

 


För dessa hundfoton är priserna som följer:

100 kr/bild för webbstorlek. Alltså de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.
100 kr/bild för de bilder som du vill ha framkallade (frakt tillkommer med 30 kr).

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn.
Det finns även möjlighet att få din hund på en canvastavla.
På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand om så önskas.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

OBS- de bilder som är i webbstorlek är just anpassade för webben och har inte tillräckligt god kvalité för att framkallas.
Om du vill ha en bild framkallad, ha en canvas på din hund, ha en förstoring eller ha en bild i högre upplösning, så klicka på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn för mer information.

Betalning sker via faktura som jag sänder ut tillsammans med bilderna.