Motala hundutställning 2013-02-24

 

Jag lämnade Listerlandet och Sölvesborg i början av februari för att jobba med Lucas i hans företag NUVA AB som han har tillsammans med sin kollega Nils. Vi spenderade först en vecka i Stockholm och jobbade med så kallade siltgardiner (även kända som grumlingsskärmar eller siltskärmar) och därefter fortsatte vi till Valdemarsvik för att fortsätta på det projekt som NUVA AB är igång med där. Det blev långa dagar med mycket fysiskt arbete. Ett riktigt anläggsliv.
Mina hundar Zodd och Chibi var hemma hos min syster och var mycket väl omhändertagna men det var jobbigt att vara utan dem.

Efter två veckor av total hundtorka så tog jag därför chansen att lämna Valdemarsvik för att sätta kurs mot Motala och den utställning som rasklubben för bergamasco anordnade. Efter två timmar i bilen anlände jag och kameran till en mycket fin utställning full av trevliga hundar och människor. Det var riktigt skönt att umgås med lika hundtokiga folk för en stund. Och det var härligt att få träffa lite fyrbenta vänner.

De hundraser som blev fotograferade var:
Ett gäng med härliga Bergamasco
Berger des Pyrénées à face rase
Berger des Pyrénées à poil long
Curlycoated retriever
Bullmastiff (Zack)
Petit basset griffon vendéen
Schipperke
Boxer
Bearded collie (Zoe)
Engelsk bulldogg (Knut)
Berner sennen
Siberian husky
Schapendoes

Ett stort tack till de hussar och mattar som lät sina hundar stå modell framför kameran!


För dessa hundfoton är priserna som följer:

80 kr/bild för webbstorlek. Alltså de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.
80 kr/bild för de bilder som du vill ha framkallade (frakt tillkommer med 30 kr).

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn.
Det finns även möjlighet att få din hund på en canvastavla.
På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand om så önskas.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

OBS- de bilder som är i webbstorlek är just anpassade för webben och har inte tillräckligt god kvalité för att framkallas.
Om du vill ha en bild framkallad, ha en canvas på din hund, ha en förstoring eller ha en bild i högre upplösning, så klicka på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn för mer information.

Betalning sker via faktura som jag sänder ut tillsammans med bilderna.