Gröngölingen utställning 2012-09-29

 

Varje år anordnas utställningen Gröngölingen av Nordskånska Kennelklubben. Den hålls på Hässleholmsgården, på samma plats som den stora Hässleholmsutställningen går av stapeln i maj alla år. Skillnaden är att Gröngölingen är inofficiell och dessutom gärna ser att nybörjare inom det här med hundutställning kommer för att få en introduktion och mjukstart i den något förvirrande värld som hunderiet ibland kan vara. Nybörjare och rutinerade utställare möter varandra i ringen och alla hoppas givetvis på att just deras stjärna ska kamma hem segern.

Jag var på plats i egenskap av skrivande ringsekreterare och spenderade större delen av dagen i ett tält i skydd från regn och rusk medan domare Johan Hjertberg och inkallande ringsekreterare Jonas Öhrn fick trotsa vädergudarna och bege sig ut till de tappra utställare som var där trots de iskalla skurar som envisades med att vräka ner med jämna mellanrum. Ett stort tack till Johan, Jonas och alla trevliga utställare för en mycket trevlig dag!

När bedömningen i ringen var över tog jag mig en tur runt området och stötte ihop med två spännande hundar. En Berger des Pyrénées à face rase som livligt försökte hinna med allt på utställningsområdet samt en Portugisisk Vattenhund i en mycket vacker och ovanlig färg! Jag tackar deras mattar för att jag fick lov att fota.

Dessutom passar jag på att gratulera Britzyk Bell till 4- placeringen i grupp 5 finalen för valpar! Hennes tappra Cirneco dell Etna Keiron höll huvudet högt trots att hans päls inte stod emot regnet så väl jämfört med spetsarna som han mötte. Ett stort GRATTIS! Keiron är en riktigt charmig liten gosse!

 

I dagsläget tar jag följande för mina hundfoton:

70 kr/bild för de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn. Det finns även möjlighet att få din älskade hund på en canvastavla. På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

Betalning sker via faktura som jag sänder ut efter beställning av bilder (webb storlek) eller i samband med leverans av bilder (förstoringar, bilmagneter och dylikt).