Fiffi och Kaxa 2012-10-11

 

Fiffi och Kaxa åker hela vägen från Växjö för att få frisyrerna i ordning hos mig. Cairnterrier är en relativt vanlig ras här i Sverige. De är otroligt envisa, kluriga och charmar många med sin raggiga uppsyn. Fiffi och Kaxa är precis lika envisa som andra Cairnterriers, men är snälla att trimma. Att de gör vadsomhelst för en godbit underlättar. Rasens päls rycks nämligen bort. Man tar hårstråna mellan tumme och pekfinger och rycker bort dem, snabbt. Så efter några timmar på bordet här på mitt hundtrim tycktes det passande att avsluta höstens besök en fotosession ute i friska luften.
Med hjälp av min syster och min lilla byracka Chibi, som båda assisterade mig när jag agerade hundfotograf, så fick vi till en handfull härliga höstbilder i det underbara oktobervädret!

I dagsläget tar jag följande för mina hundfoton:

70 kr/bild för de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn. Det finns även möjlighet att få din älskade hund på en canvastavla. På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

Betalning sker via faktura som jag sänder ut efter beställning av bilder (webb storlek) eller i samband med leverans av bilder (förstoringar, bilmagneter och dylikt).