Backamo Dogue de Bordeaux 2012-09-15/16

 

Kennel All Brand Bordeaux frågade mig om jag ville jobba som hundfotograf på deras årliga valpträff den 15 och 16 september, 2012.

Jag tackade ja och fick en mycket trevlig helg på köpet! I ett Backamo fullt av hundtokiga människor och trevliga bekantskaper, nya som gamla, så vandrade jag runt med kameran kring halsen och fotograferade hundar så gott som hela tiden, med avbrott för måltider och tipspromenad. Jag skickar ett stort tack till Bettan, kennelmamma på All Brand Bordeaux, för den otroliga vinsten jag vann! En riktig bjässe till BIAbädd pryder nu sin plats här på golvet.

Det fanns Dogue de Bordeauxer precis överallt och dessutom mycket glada och roliga ägare som med glädje lät mig fotografera deras hundar. Det var ett rent nöje att få vara med på familjeträffen! Tänk om fler kennlar la ner så mycket tid, engagemang och kärlek på sina valpköpare och valpar! Det fanns valpköpare från varenda kull som All Brand Bordeaux har fött upp, och majoriteten av hundarna var dessutom på plats. Bra jobbat Bettan och David! Ni är otroliga som fixar och står i! Tänk så mycket man kan få ut av gemenskapen som finns i er kennel!

Jag åkte hem med fullt minneskort och tomt batteri. Ett gott betyg på helgen och ett säkert tecken på att jag tyckte att det var otroligt kul att jobba som hundfotograf hos kennel All Brand Bordeaux!

Tack till ALLA som gjorde helgen så lyckad!

Här kommer nu bilderna som togs på familjeträffen i Backamo den 15 och 16 September 2012!

Enligt överenskommelse gäller priset 60 kr/bild för de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn. Det finns även möjlighet att få din älskade hund på en canvastavla. På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

Betalning sker via faktura som jag sänder ut efter beställning av bilder (webb storlek) eller i samband med leverans av bilder (förstoringar, bilmagneter och dylikt).