Australian shepherd Mia, 2012-02-03

 

Tillsammans med min goda vän Veronica (kennel Rouge Rubis) och Zodd åkte vi hem till Annette för att träffa hennes australian shepherd tik Mia.
Jag tog lite foton under rundvandringen på Mias fina gård och ägor. Där huserar hon tillsammans med Ina, en svartvit border collie, samt blandrasen Casper som har varit här på mitt hundtrim vid flera tillfällen.
Tala om hundlyx – att kunna springa och passa gården på heltid. När Zodd fick komma ut från bilen och kika så gav han sitt samtycke och såg menande på mig.
“Såhär vill jag bo…”
Tids nog Zodd… Tids nog.

Stort tack till Annette för en härlig eftermiddag! Som alltid var det både roligt och givande att fotografera dessa underbara hundar.

 

                                                                                                               

I dagsläget tar jag följande för mina hundfoton:

70 kr/bild för webbstorlek. Alltså de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.
70 kr/bild för de bilder som du vill ha framkallade (frakt tillkommer med 30 kr).

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn.
Det finns även möjlighet att få din hund på en canvastavla.
På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand om så önskas.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

OBS- de bilder som är i webbstorlek är just anpassade för webben och har inte tillräckligt god kvalité för att framkallas.
Om du vill ha en bild framkallad, ha en canvas på din hund, ha en förstoring eller ha en bild i högre upplösning, så klicka på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn för mer information.

Betalning sker via faktura som jag sänder ut tillsammans med bilderna.