Dogue de Bordeaux, rasträff Järavallen 2014-07-19

 

Svenska Dogue de Bordeaux Klubben bjöd in till promenad lördagen den 19/7. Solen strålade från en klarblå himmel och det blev en både vacker och trevlig dag på Järavallen i Skåne. Efter en trevlig tipsrunda och lite mingel så gav vi oss ut på sandbankarna och njöt av att se hundarna roa sig i vattnet.

Min azawakh Soleil följde med och gjorde succé hos både folk och fä. Hon var ett utmärkt motionsverktyg för de röda molosserhundarna där hon rusade in mellan dem, likt kulan i ett flipperspel. Van som hon är vid rasen så förskräcktes hon inte av deras storlek och tyngd, istället verkade det som att hon njöt av att ingen hann ifatt där de sprang på den långgrunda stranden.

Totalt deltog tretton dogue de bordeaux, en liten blandras och så Soleil + minst dubbelt så många människor.

Stort tack till alla för en härlig lördag!


För dessa hundfoton är priserna som följer:

100 kr/bild för webbstorlek. Alltså de bilder som du vill använda på din dator/internet/facebook osv.
100 kr/bild för de bilder som du vill ha framkallade 10×15 cm (frakt tillkommer med 30 kr).

Samtliga bilder som är tänkta att användas på nätet kommer att ha min logga/signatur (den som syns i något av hörnen).

Texten som syns tvärs över bilden plockar jag bort på de bilder du vill köpa!

Om du är intresserad av en bild i högre upplösning (för att t.ex använda som annonsmaterial, klubbtidning eller dylikt) så hör av dig för priser.

Om du vill ha några av bilderna framkallade så finns mer information om du klickar på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn.
Det finns även möjlighet att få din hund på en canvastavla.
På samtliga bilder som framkallas så tar jag bort min logga och signerar istället bilderna för hand om så önskas.

För att jag ska veta vilka bilder du är intresserad av så skicka ett mail till sannasdd@gmail.com där du anger bilden/bildernas namn (namnet står under respektive bild då du klickar på dem). Därefter hör jag av mig till dig så snart jag kan och mailar efter överenskommelse de bilder du vill använda på webben.
De bilder som framkallas kommer på posten så fort de är klara.

OBS- de bilder som är i webbstorlek är just anpassade för webben och har inte tillräckligt god kvalité för att framkallas.
Om du vill ha en bild framkallad, ha en canvas på din hund, ha en förstoring eller ha en bild i högre upplösning, så klicka på “Fotografering/Prislista” uppe i menyn för mer information.

Betalning sker via faktura som jag sänder ut tillsammans med bilderna.